CAS Lavinia i grøn

Lavinia i CAS udgave, der er hurtigt at lave, og giver et fint enkelt udtryk. Andre mærker af stencil og stempler kan også bruges.

Søjle Kort

Søjlekort fra Iced Images, der er omregnet til ca A6 og med en kort dansk vejledning.

Gavemærker

Til og fra kort til jules gaver skal der også til, og nogle gange må men slå til i sidste øjeblik. Her et par eksempler på hurtige gavemærker.

Julekort

Et ældre stempel og 2 meget forskellige julekort, er er farvelagt efter hver sin teknik. Et eksempel på at få mere ud af sine stempler.

December banker på.

Så banker december på døren, og det er tid til ”December Daily” Jeg har læst mig frem til at ”December Daily” eller” December dag for dag” er opstået for at skabe et lille pusterum med kreative sysler i december, som for mange er en travl tid. Lige noget for mig tænkte jeg – og nu […]

Tidløse herrekort

Flere enkle herrekort, der ikke er skabt til en specifik begivenhed. Med stencils, et stempel og et stempel, når man langt.

Herrekort med 6*6 mønsterpapir

Mere inspiration til Herrekort og mønsterpapir i 6*6 blokke. Enkel vejledning til at lave et lidt anderledes foldet kort, uden besvær

Herre kort med toppers

Herrekort er ikke altid så lette at finde på. Her er et par hurtige med stencil og toppers, der også er populære i kortkassen.

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793