Udfordringen: Mintay – Mediterranean Heaven

Nogen af jer ved nok at Vivi havde givet designteamet en udfordring til Egedal Scrap. Der var lige kommet en del lækkert papir hjem fra Mintay. Vi trak vi lod om hvem der skulle have hvilken serie. Jeg vandt ”Mediterranean Heaven” og var også så heldig at få en pose die-cuts med. Og så var det jo bare om at komme i gang.

Efter en del overvejelser besluttede jeg at bruge papiret til at lave planner med. Der var så mange fine sider, og ved at lave planner, synes jeg at jeg kunne få de store flotte billeder frem. Jeg synes papiret er græsk inspireret, og jeg var så heldig at jeg havde nogle gamle billeder fra en ferie i 2002 som passede til.

Jeg startede på projektet da vi sad til Egedal – Efter at jeg havde lavet demo med farvelægning med oxide, (Hvis det skulle have din interesse, så ligger der et ældre opslag på vores blog om lige præcis det) og sværte over stencil – så kom jeg endelig i gang.

Der er mange forskellige planner systemer på markedet, men jeg er faldet for Elizabeth Craft Designs som har rigtig mange dies og stempler til deres planner system, som end da kan fås i 3 størrelser. Denne gang har jeg valgt at arbejde i den store planner, som hedder Planner Essentials (der er en mindre som hedder SideKick og den mindste hedder Art Journal)

Til sidst vil jeg bare minde om at plannere kan bruges på mange måder, fx

 • Kalender
 • Mini LO
 • Huske lister fx hvilke oxider mangler jeg stadig, datoer for scrap arrangementer, farvekort m.m.

God fornøjelse

Diana

2 comments

 1. Pia Anny Lizzi Hansson

  Wow hvor blev den bare flot Diana
  Krea knus
  Fra Pia

  1. Tak Pia
   Det var en sjov udfordring med alle de store mønstre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793