Bare lidt anderledes

Nogle gange trænger man til at lave noget der er en smule anderledes. Denne gang blev jeg inspireret at et kort jeg så, og så passer det godt ind med at det indimellem kniber med at finde på hvad man skal skrive.

Der skal bruges en masse strimler til at pynte disse kort, så de er også gode til rester.

Kortbasen er lavet af en strimmel der er 11″ x 4″ (hvis du vil arbejde i CM, er det en A4 delt på den smalle led, modsat hvis den skulle deles til A5). Herefter er den foldet på midten, og den ene ende er scoret ved 1″, og bukket den modsatte vej (ned). Hvis du arbejder i cm, så er det 2½ cm fra den ene ende er scores, og bukkes den anden vej.

Pynt først det store felt, og når det er pyntet, lim det ombukkede stykke fast. Hvis du vil have mønsterpapir på bagsiden, så skal det også sættes på inden næste trin.

En strimmel mønsterpapir på ca 3/4″ x 10″ (i cm er det 2*25 cm) bruges til at samle kortet ved at pynte på det ombukkede stykke, og samles på bagsiden.

Da den del af kortet der er skrivefelt er løst, skæres det, og pyntes med en stribe på 1 1/4 x 3 3/4″ (for dem i cm: 3,5 * 9,5 cm). Mit skrivefelt er 5 3/8 x 3 3/4″, men det kan være det skal justeres lidt (ca 14 * 9,5 cm, hvis du skærer det 14,4 *9,5 cm, kan du forkorte det lidt når du har samlet kortet).

Her er kortene og et skrivefelt fra bagsiderne, man kan sætte mønsterpapir på hvis man vil, eller holde dem helt enkle.

Materialer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793