Hurtige kort med baggrunds stempel. 

Tim Holtz er ikke det der fylder mest i mit scrap værelse, men lidt er der da kommet til i løbet af årene. Men så kom han med denne fine release med blomster – og så var der noget som bare blev nødt til at flytte ind hos mig 😊 

Disse kort ligger stilmæssigt en del fra hvad jeg forestiller mig at Tim Holtz selv ville lave. Men de passer fint i min stil.

Hans nye baggrunds stempler er så fine med det tætte mønster af blomster, så det behøver ikke så meget mere.

På det grønne kort har jeg sat et tillykke fra design5. Det er skåret både i hvidt og sort. Når man limer dem sammen en smule forskudt, hjælper det til at få teksten til at så mere frem. Det hvid tillykke har jeg sværtet på den nederste det, med samme farve som kanterne. Og de senste hjerte dots fra ByLene passer så fint til.

Det blå kort er også helt enkelt.

Her er der blot sat en tekst på med sværtede kanter og 2 hjerter fra bylene

Jeg håber at se jeres kreationer med de nye stempler.

God fornøjelse

Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793