Ugler, er du sikker?

Da jeg første gang så uglerne fra Lavinia, var der bare et lille flabet kort der tog form i mit hoved. Efter lidt overvejelse, valgte jeg de 2 mellemste ugler, til mit kort, som er langt fra den almindelige Lavinia stil.

Det er et par ret store fugle, så der måtte tænkes lidt kreativt, hvordan kortet skulle udfolde sig. Og mit næste problem, var at teksterne kunne jeg ikke lige finde som stempler.

Løsningen på teksterne blev at jeg måtte printe dem selv, men heldigvis er det ikke så svært.

Efter jeg havde farvelagt, kunne jeg godt have ønsket mig at den lille ugle havde været placeret lidt anderledes på papiret, men da den tager lidt mere end 5 minutter at farvelægge, valgte jeg at arbejde med trykket som det er.

Jeg bliver stadig glad for de kort når jeg ser det, og det 3. kort jeg lavede er der valgt lidt andre farver, men de er farvelagt efter samme mønster.

Jeg har farvelagt med alkohol tusser, da det nu engang er det medie jeg har det bedst med, men samtidig bruger jeg gerne det første og bedste karton jeg kan få fat i, så jeg har ikke nogle anbefalinger i den retning.

Materialer:

Hilsen
Ann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793