Lidt flere skitsekort

Ulempen ved at lave mange kort i den samme serie, er at man kan godt blive lidt træt af at blive ved med at arbejde i de samme farver, og når man når mod enden, går der enten rutine i den, eller også, forsøger man noget mere udfordrende. Bedøm selv.

Der var en gren på skitsen, og jeg kunne se at mange andre deltagere valgte at “glemme” den. Men når nu grenene var med i skitsesættene fra “Made With Love”, så var det oplagt at bruge dem.

Denne her er noget at et pillearbejde, og havde opgaven ikke været bundet, tror jeg ikke jeg ville have lavet dette layout, der er lidt for meget “brug de sidste stumper” over det, men alligevel er en afveksling i kortkassen.

Denne skitse har jeg også lavet før, men må sige at denne gang er jeg tilfreds med resultatet. Der måtte lidt omrokering til, for at viste det bedste af mønsterpapiret, men det er tilladt.

Der er et par kort i ikke kommer til at se, dels fordi der er produkter på der ikke er i butikken, og dels fordi de begge er for udfordrende skitser for min kreativitet, hvilket betyder at jeg er ikke tilfreds med hvordan de blev, men det kan være de får et nyt forsøg en anden dag.

Hilsen
Ann

Martrialer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793