Vild med Lavinia

Vi er en del der er glade for Lavinias magiske univers, så derfor tænkte jeg at et blog indlæg om emnet, må være på sin plads.

Denne gang har jeg lavet et i grønne farver med Distress Ink.
Jeg har valgt at bruge farverne Peeled paint, forest moss og moved lawn.

Baggrunden

Jeg lægger Distress Ink på med rullen. Den lyse farve først over det hele, og så de andre farver oven på, fra hver sin side. På den måde ligger farverne i striber. Men det er her der virkelig er plads til fri leg – så bare giv dig i kast med projektet og prøv alle dine ideer af.

Når jeg har lagt den farve på som jeg ønsker, så sprøjter jeg vand på med en pensel. Jeg foretrækker selv en fanbrush – men en almindelig pensel kan også bruges. Du kan eksperimentere på et papir og se hvordan du kan ændre sprøjtet ved fx at være tæt på eller langt fra. 

Til sidst lægger jeg mit papir over gelly platen, og gnider forsigtigt hen over papirer, så farve og vand fordeler sig på papiret.

Du kan sværte kanterne med en af de mørke farver, for at få mere dybde og sammenhæng i billedet på dit kort.

Motiverne

Jeg har sjældent bestemt hvilke stempler jeg skal bruge på forhånd. Når jeg har lavet baggrunden, så finder jeg mine stempler frem og vælger dem jeg synes passer til baggrunden. I dag valgte jeg at bruge:

Jeg stempler altid med Versafine Clair, da jeg synes det giver det bedste resultet når man skal stemple silhouette tryk. På dette kort har jeg brugt farverne nocturne og Rain Forest.

Jeg tegnede lianerne som slynger sig om træet op med en hvid gelly pen, for at få lidt mere dybde på kortet

Til sidst har jeg monteret mit kort på en matte og så på en sort kortbase.

Af øvrige materialer og værktøj, har jeg brugt:

God fornøjelse
Diana

1 comments

  1. Ann Jensen

    Så er jeg blevet oplyst om at det nu er muligt at lave kommentarer uden at logge ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793