665797 Sizzix Making Tool Scoring Board & Trimmer, Skæremaskine & Scoreboard

445,00 kr.

Sizzix Making Tool Scoring Board & Trimmer

Universelt målesystem – 12″ x 12″ / 30cm x 30cm.

Fold & Foam Tool inkluderet. (Bonefolder/Falseben)

Ergonomisk skærehåndtag – let at holde, så du får det perfekte snit hver gang.

Der medfølger 2 knive i æsken, så du kan komme i gang med det samme. Aftagelig og let at skifte klinge.

Løft håndtag for nem papirindføring og rene, lige snit.

Aftageligt hjørne, hul og konvolutpunch inkluderet – kan bruges på eller uden for brættet til at skabe den perfekte konvolut, afrundede hjørner på kort og hulning til dine gavemærker!

Vinkelnav – giver dig mulighed for præcist at placere scoreboardet og låser det på plads for den perfekte score eller snit.

Dybtgående instruktionshæfte(ENGELSK) medfølger – med detaljer og illustrationer af alle nøglefunktionerne og forskellige måder at bruge dem på (beskæring, konvolutfremstilling og scoring). Trin-for-trin instruktioner er også inkluderet for at komme i gang med kort, konvolutter, tags, bannere og æsker!

Konvolutmatricen i æsken viser dig præcis de størrelser kort, du skal trimme og folde for at lave den perfekte konvolut til dit kort.

QR-koder er inkluderet på æsken og i instruktionshæftet for yderligere vejledning og inspiration online. Online æske- og kuvertgeneratoren på Sizzix-webstedet giver dig mulighed for nemt at beregne de mål, du skal bruge for at skabe din egen skræddersyede æske eller konvolut (til den maksimale størrelse af brættet) – den perfekte prikken over i’et til dine skræddersyede kort og gaver!

https://youtu.be/msejdVKhpuI?si=fWO8_LWlzGD7NuQZ

 

 

1 på lager

Varenummer (SKU): 690190-22800 Kategorier: ,
  • 14 dages fuld returret
  • Valgfri fragtmetode
Sikker betaling via ePay

Beskrivelse

Sizzix

Yderligere information

Vægt 2500 g