Tilfældigheds kort

For ikke så længe siden, blev jeg foreslået en video på YouTube, med “MayMay made it”, der var lavet for et års tid siden. Hun brugte designpapir fra Mintay med stort design, og påstod at det virkede hver gang, at skære i blinde og få 6 kort ud af et ark 12×12″.

I første omgang tænkte jeg, at jeg, det kan det ikke! men efter at have tænkt over det et par dage, måtte jeg prøve det af, men kigge godt på designarket først, for jeg tør/kan/vil ikke bare skære i blinde.

Jeg fandt dette ark, i mine løse ark, og brugte et stykke papir til at dække af, så jeg nogenlunde kunne se hvad jeg ville få, når jeg skar designarket op.

Jeg blev enig med mig selv om at det gav de bedste motiver hvis jeg havde mine restestykker på midten af designet.

Undervejs lignede mit scrapbord et værre kaos, men det var mere fordi, jeg startede med at finde baser til alle kortene, derefter hvad jeg skulle bruge af dies og stempler.

Det tager ikke så lang tid at lave 6 kort, hvis man bare kører derudaf. Jeg brugte noget mere tid, fordi jeg ville bruge noget forskelligt, og det der er skåret med dies, er skåret af rester, så det skulle lige tilpasses først.

Det første kort, er jeg åbenbart kommet til at dreje motivet på designpapiret, men der er ingen der siger at det skal stå i den samme retning, så fungerede det bare, og jeg opdagede det først, da jeg havde taget det samlede billede af de færdige kort.

Desværre har jeg fået gnedet lidt i sværten på kortet med katten, men synes stadig det er temmelig nuttet. Kortet med det store æble bemærker man slet ikke har været en del af noget større.

Kortet med blomsterne og æblet, er der så meget gang i motivet, at det kunne sagtens have stået alene, men alligevel syntes jeg der skulle et eller andet ind. Det blev så et lille “Hurra”. Det sidste kort kan bare et eller andet, selv om der er lyserød baggrund, kan det bruges til herrekort.

Jeg tror godt det kan bruges på nogle store designs, men jeg tror ikke den kan bruges på alle, og heller ikke i alle formater. Dette designark fra Mintay, var velegnet, og har set flere der er. Dog har jeg for ikke så længe siden lavet noget med serien “Nana’s Kitchen”, og der er der nogle af de store motiver der vil gøre sig rigtig godt på 6×6″ (15×15 cm) kort, men der er nogle linjer i motivet, jeg er ret sikker på vil give nogle udfordringer i pyntningen, hvis man lave A6 kort.

Tør du prøve?

Hilsen Ann

Materialer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793