Teeneage drengekort

Jeg har en forespørgsel på invitationer til en 15 års fødselsdag. Det har sendt mig i tænkeboks, for det er ikke lige der jeg er mest hjemme, og det papir jeg havde tænkt mig at bruge har jeg kun lige nok af, hvis det er det, der skal bruges. Derfor fandt jeg noget andet papir til prøverne.

Stikordene er: Grøn eller blå. Invitation til 15 års fødselsdag (i stedet for konfirmation). Der skal stå “15” på forsiden.

3. forsøg

Vi starter omvendt, for her er mest at forklare.

Fødselsdagsstemplet, har lige lidt for meget, når det skal bruges til en invitation, så et lille stykke malertape, blev placeret med omhu, så “Tillykke med din” ikke kom med.

Kunne selvfølgelig have brugt invitations stemplet, men da var i gang en sen aften, så valgte jeg at bruge hvad jeg havde. Det ville have stået mere frem, hvis jeg også havde brugt dien, men da der skal laves mere end, 10, har jeg valgt at tænke lidt over hvor besværligt jeg vil gøre det for mig selv (det må man godt, for det skulle gerne være sjovt).

Hoodie stemplet fra NHH har lidt tid på bagen, men finder tit dagens lys, når jeg skal lave lidt mere uformelt drengekort.

2. forsøg

Kortet i dagslys. Hvor man rigtig kan se den matte metalkarton.

Samme kort i kunstigt lys, og med “15” på forsiden.

Den mønstrede del lukker kortet, så fodboldspilleren holder på det, når det er lukket.

Det åben kort, klar til at blive skrevet i, og der er rigeligt plads til de vise ord.

1. forsøg

Nok det kort jeg havde tænkt mest over inden, og inspireret af en video, om at bruge et helt stykke 6×6 til et kort. Det papir jeg brugte var så i A5 størrelse, så jeg brugte ikke det hele, og måtte tænke lidt papirøkonomi ind i projektet, hvis der skal laves mange.

De 2 mønstre stammer fra det samme ark, og her henholdsvis forsiden og bagsiden.

Det åbne kort. Skrivefelterne er ikke så store, men da det er til en invitation, kan man skrive det praktiske på den ene side, og selve “kom til fest”-delen på den anden.

Billederne er taget sent aften og tidlig morgen, så det er ikke verdens bedste lys. Det er indimellem vilkårene, når der tages billeder mens der arbejdes 🙂 På ingen af kortene er tallene limet fast. Det er fordi det er demoer, og de ryger alle sammen i kortkassen, da der valgt, men med andet mønsterpapir, og så mange kort til en der bliver nøjagtig 15 år, afsætter jeg heller ikke. Dog kan de alle let konverteres til konfirmationskort, hvis det er det man har brug for.

Materialer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793