Teenage drenge

Oliver har haft fødselsdag, og jeg havde fået et par stikord: 1 kort i blåtoner, og 1 i grøntoner. Interesser: gaming og fodbold.

Det blå kort tog hurtigt form, men jeg havde ikke læst ordentligt efter, der stod det var den 10. han havde fødselsdag, men jeg havde læst det som han blev 10 år. synes det var lidt underligt at han hed det samme som bestillerens søn, men ved han er ældre.

I sidste ende synes jeg faktisk at det blev bedre af at få en reparations-ballon, så den ligger over bogstaverne. Desuden havde jeg ikke muligheden for at starte forfra, for jeg havde kun den samme stykke mønsterpapir i A6, der var blevet til overs fra et tidligere projekt.

Det andet kort endte med at bekræfte, at i nogle gange er man nødt til at bryde reglerne.

Vi har fået besked på at “Ingen glimmer på Herrekort”. Prøver også at overholde den regel. Undtagelsen der kan tages, er når glimmeret bare er det, der passer. Det var det her, hvor der er et farveskift med grøn i midten, og toner ud mod hvid i toppen, og i bunden mod en lyserød, som desværre ikke er synlig på billedet.

Da jeg ved at der fejres lidt ekstra, da han ikke har holdt konfirmation, synes jeg godt den fine herre kunne snige sig ind i kortet. han er kun limet i toppen og i bunden, så han kunne bruges som gave holder, hvis det var nødvendigt.

Da kortene blev afleveret var hans mor meget begejstret, for de passede perfekt til gaverne der relaterede sig til fodbold og gaming.

Det var vist alt for denne gang.
Hilsen
Ann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793