Stjernerne fra Danske streger

Da stjernerne fra Danske streger kom, var jeg sikker på at de skulle hjem til mig. Det viste sig også at det var et godt match. Da de runde kom for et par år siden, lavede jeg nogle kort der skulle til USA, og derfor skulle være lidt ekstra. Den samme ide, slog ned i mig, da jeg skulle lave de første kort med stjernerne.

Mavebåndet på kortene, er løse, så de kan trækkes ud af stjerneophænget.

Først kortet når det er lukket, så hvordan det ser ud når det er åbent. Jeg synes det var lidt bart, når stjernen var væk, så den fik fraklippet af stjernen på forsiden af kortet.

Rammen er lavet ved at tage de 2 største dies i rammesættet, og tape dem sammen, så der dannes en ensartet ramme. Her er vellum skåret med den største die, og limet bag rammen. Da jeg også lavede dem til ophæng bagefter, er 2 rammer med vellum limet sammen i bund og top, med bagsiderne mod hinanden.

Kortene er lavet under Egedal Scrap, så det var om at bruge det jeg havde med, også selvom, jeg ikke helt har styr på hvor alt mønsterpapiret er fra.

Jeg var lidt bange for at farvelægge pingvinen, men det viste sig, at den er så lille, at man kan nøjes med 2 farver :-).

Materialer:

Denne gang må jeg indrømme at det er langtfra alle materialer jeg har styr på, men dem jeg har, er i listen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793