Sommerfugle hitter igen

Det lader til at sommerfugle igen hitter inden for scrap. Jeg er selv ivrig samler, så da Woodware kom med en serie af stempler med sommerfugle, mente jeg det igen er på tide at udvide samlingen.

Kortet fløj så hurtigt hjemmefra, at jeg kun har et aftenbillede af det.

Der er ikke meget nyt under solen hvad angår teknik, men på en eller anden måde, går sommerfugle bare ikke af mode.
Kortet er i 2 lag (inklusiv basen).

I starten kan det være svært at se hvad man laver

Først er rammen lagt centreret på basen. Derefter har jeg, med bløde blyantsstreger, markeret indersiden af rammen. Herefter er der sat tape på til afdækning, der er lidt uden for stregerne. Derefter er stregerne visket ud.
Husk at starte med godt med embossing pudder, inden du går i gang med at stemple med Versa Mark. Specielt hvis du stempler i hånden.

Herefter bruger jeg en fin klar embossingpulver. Disse stempler er ikke mere detaljerede end at en almindelig klar embossing ville have fungeret fint. Behold tapen på, for den skal også bruges i næste trin. Herefter varmes embossingen, så den smelter sammen.

Herefter har jeg sværtet med farve efter frit valg. Der kan bruges alverdens sværter, Ocid, Distress ink, Memento eller hvad du nu har ved hånden.

Når farverne er tilfredsstillende er tapen taget af, og rammener limet på, så der ikke er nogen synlig kant ved sværten.

Så kunne kortet sagtens komme over i “haster” bunken, hvilke hjemme hos mig betyder det bliver fundet frem, når der er en der ringer og skal bruge et kort med navn på i morgen. I dette tilfælde var der dog en der havde bestilt tillykke-kort, så det var ude af døren næste formiddag.

Det færdige kort

Det Pink og Cerise karton ved jeg ikke hvor kommer fra, da det er fisket op at resteposen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793