Farvelægning del 2

Endnu et stempel fra Woodware er fundet hjem til mig. Selvom jeg ikke er den store farvelægger, kan jeg godt se at det kan blive et “go to” stempel til den yngre del af familien.

Denne gang er det ene kort farvelagt med en farvetone pr. farve, og det andet er der brugt flere nuancer pr farve, for øget dybde i farvelægningen.

Kortet til venstre er farvelagt med en farvetone pr farve, men der er brugt en mørkere/mellemtone, i forhold til kortet til højre.

I den lidt mørkere farve passer godt til troldmanden. Billedet snyder ikke den mørkere/enkle farvelægning harmonere bedre, på en eller anden måde.

Der er virkelig forskel på resultatet af de 2 troldmænd. Den er er simplest farvelagt, er også den der står kraftigst frem. Det kan være motivet, men jeg tror det er fordi selve stemplet hjælper med at markere skyggerne.

De færdige kort er der også snydt lidt, med den farvede ramme på kortbasen. Den er farvet med en lidt mørkere tus, direkte på den hvide base.
Så næste gang jeg skal på ferie, og have en lille scrap taske med. Tror jeg det bliver en oplagt ide, at stemple lidt hjemmefra, og så have tusser med til farvelægning.

Sværtevalg:

Og så til sidst er det lige det med huskereglerne om hvilken stempelsværte man skal bruge sammen med hvilke tusser.
Hvis du skal bruge alkoholbaserede tusser, så skal man bruge en vandbasseret sværte (fx Memento).
Hvis man skal bruge vandbasserede farver til farvelægningen, så skal stempelsværten vare alkoholbaseret (fx. almindelig VersaFine eller Archival)
Hybriderne, fx VersafineClair, og Nuvo Hybrid, kan bruges til begge dele, hvis man ikke har andet, men det skal have tid til at tørre helt, hvis ikke det skal flyde ud, når der farvelægges.

God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793