Mintay – Nana’s kitchen

Så blev det min tur, til at vise hvad jeg fik ud af den blok jeg trak til udfordring blandt designteamet.

Jeg havde set alle 4 blokke inden vi trak lod, og havde tænkt lidt over at hvis jeg trak “Nana’s kitchen” så ville jeg gerne lave noget med opskrifter. Selve albummet er af eget design, og det byggede jeg på en aften, inden Egedal scrap.

Under Egedal scrap gik jeg i gang med “tappeseringen” af albummet, men følte det var lidt kedeligt. Så jeg satte mit til at klippe alle “dimserne” ud, der var på Bonusarket. Havde jeg været lidt smartere, havde jeg købt dimsepakken, men det går hvis man ser tv samtidig.

Albummet:

Jeg havde en ide om at albummet skulle hedde “Fru Jensens kogebog”. Desværre kunne jeg ikke finde en god plads på forsiden. Lige meget hvad jeg lavede, så “forstyrrede” det det lækre motiv.

Min forside og bagside er helt flade. Da der ikke var noget godt sted til titlen, kom jeg til at tænke på min bagebog der startede i 1984. Tiden har ikke været god ved de klistermærker har pyntet forsiden. Hvis den skulle være opskriftalbum, så skal der ikke være for meget der kan hænge fast, når det bliver sat op på hylden.

Der er masser af lommer til at have opskriftkort i. Nogle steder har jeg også skrevet opskriften direkte ind på mønsterpapiret.

Nogle af dimserne kommer til sin ret, når man ikke får fyldt det hele ud, eller der er noget der er for ensformigt. Kanden og viskestykket er kun limet på 2 sider, så man kan stikke en opskrift indunder, når man når dertil.

De mange lommer gør at man også kan printe en opskrift fra nettet og sætte ind.

Mintay har ofte et toppers ark i deres serier. I denne serie er de tegnet sammen, så de 2 midterste stykker på det nederste billede, er 2 toppers der er tegnet sammen, så man her kun lægger mærke til det, når der er nogen der nævner det.

De sidste sider er meget lommer, men det kan være en fordel, at man kan tage sin opskrift ud når man skal bruge den.

På den sidste side, er der lavet en lomme af mønsterpapiret. Jeg synes det var synd at dække noget af papiret, og syntes det var lidt bart hvis der ikke var noget. Så et lille snit i motivet, langs komfurets kant, og lidt koncentration mens det blev limet på, gav en lomme, hvor der et stukket en opskrift i.

Se det færdige album

Hvis du har muligheden, ligger albummet i butikken, så du kan “se med fingrene”. Er du lidt længere væk, kan du se en video:

Af papir har jeg brugt 10 ark ensfarvet karton, 10 ark mønsterpapir, et ark cutouts, og 1 stykke A4 hvid karton. Derudover 2 stykker Chipboard

Det var alt for denne gang.

Ann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793