Langtidsholdbare indkøb

For nyligt skulle jeg lave et fødselsdagskort til en gamer der fyldte 12. Det er nogenlunde der, jeg tit bruger lang tid til at finde ud af hvordan kortet skal se ud.

Fødselsdagskort til en gamer.

Nu har du set resultatet, men egentlig handler det mere om at de ting der er brugt på kortet, er nogle jeg bruger igen og igen (og en gang til).

Alfabeter:

Jeg har flere (læs mange), fordi det er noget jeg bruger hele tiden, og det betyder ikke så meget om det er tidens trend. Hvis man kommer til at genfinde et af sine ældre alfabeter, ender det som regel også med en fornyet kærlighed.

Tal:

Ligesom med alfabeterne er det også altid anvendelige, og det er meget tit at jeg laver kort hvor der står alder eller dato på. Igen kan man godt have flere sæt, da størrelse og stil ikke altid er det samme man har brug for.

Embossingfoldere:

Der er vi ude i en balancegang. Generelt synes jeg at mindre mønster bliver jeg ved med at bruge, og også embossingfoldere, der er gamle. Mere specielle embossingfoldere, går hurtigere af mode, eller man bliver træt af mønsteret. Lige i dette tilfælde overlapper mit civile erhverv min hobby, så jeg tror at embossingfolderen med tastaturet er den jeg har brugt mest af dem jeg har.

Bling på et drengekort?

Sten og anden pynt:

Lige til drengekort er det ikke meget jeg bruger sten normalt, men til dette fandt jeg nogle sten, der kunne ligne noget man samler op i et spil, derfor var de oplagte til valget som stoppere til easel kortet. Nogle kan ikke få nok pynt og bling, jeg er selv en af dem, der glemmer at bruge det, men det kan give det sidste til et projekt.

Papir/karton:

For mig er papir/karton næsten en hobby i sig selv, alligevel er der bare nogle typer man vender tilbage til igen og igen. Metalkarton er jeg specielt glad for, da jeg laver en del herrekort, og skulle mit kort være til Operation Skriv Hjem, så der der ikke fare for at det drysser, som glimmerkarton kan gøre.

Tekst dies:

Har man nogle ord man bruger rigtig meget, fx tillykke, så skader det ikke noget at have flere dies med det samme. min erfaring siger at jeg bruger dem igen og igen, selvfølelig dem jeg synes er pænest, men man kan godt bruge dem så meget at man bliver træt af at se på dem, så må de på rekreation et stykke tid, og så er de klar igen til nye projekter.

Alle disse tanker er opstået lidt i kølvandet på at der er en del der har annonceret, at de har holdt “købestop” i kortere eller længere tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793