Lækker chokolade

Mintay er lige kommet med en lækker serie med Chokolade/love tema. Deriblandt et ark med 12 toppers. Samtidig havde jeg set en video med et ældre par, der viste et kortdesign.

Første kort gik fint, men det gik op for mig, at selvom det ikke ser ud til at gøre den store forskel, om man arbejder i amerikanske eller europæiske mål og kortstandarter, kan der godt være en lille forskel i det færdige resultat.

Her er kortet åbent, så der er et forholdsvist lille skrivefelt, og siden til venstre kunne være dekoreret med mønsterpapir, en stemplet tekst, en lomme til gavekort eller kontanter.

Da der var mønsterpapir tilovers fra det første kort, så blev der lavet 2 i en omgang.

Og så begyndte jeg ellers at finjustere og snakke med dem omkring mig, og begyndte at lege lidt med hvordan kortet er opbygget.

Beklager den let slørede kvalitet

3. kort blev med sidelukke til den lille del.

En af de andre jeg sad sammen med prøvede at lave den trekantede del fra toppen af kortet. Vores erfaring var, at da topperen passede med 3×4″, så passede det også bedre ind, når basen er 5½” (14 cm) i højden.

Og så lige et lille tip til Mintay blokkene, der er kommet i denne omgang. Blokke i 6×6″ og 12×12″ har samme mønstre, men blokkene i A5 har andre mønstre.

I nærmere fremtid vil jeg prøve at tage en ark med 12 små billeder (toppers), og lave mindst 6 kort, med hver deres basedesign. Dvs. i det ovenstående er der 2 med samme base design, og et i et andet (selvom der ikke er meget forskel). Så må vi se om det lykkes 🙂

Hilsen Ann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793