Juletræ

Den anden dag fortalte jeg lidt om mit første forsøg med jule(pap)træet, og jeg var ikke helt tilfreds med målene i den tutorial jeg havde fundet.

Denne gang havde jeg lavet skærefiler til Silhouette studio, og har skåret selve grundstykkerne ud på maskinen. Designpapiret ville jeg dog hellere fifle med i hånden, så jeg havde skåret et ekstra stykke af siderne, så jeg havde en skabelon. Den klippede jeg ½” af i bunden, og så var størrelsen der til mønsterpapiret inden i.

Toppen havde heller ikke været helt tilfredsstillende i første forsøg, men denne gang gik det meget bedre. Skabelonen jeg havde brugt til mønsterpapiret og matte på ydersiderne, fik klippet de øverste 2″ af, og den stump blev brugt til skabelon til toppen, og den passer meget bedre denne gang.

Denne gang er jeg betydeligt mere tilfreds, så det kunne betale sig at tegne grundboksen op. Egentlig var det ikke siderne der drillede, men bunden.

Det færdige træ er jeg rigtig godt tilfreds med. Hvis vejret ikke er for slemt, burde det komme med butikken på onsdag, hvis du kommer forbi og ser den “live”.

Håber i får en fantastisk lørdag

Hilsen Ann

Hjælpefil:

Hvis du kaster dig ud i æsken, kan denne fil være til hjælp med bunden. Når du har printet den ud, så kontroller at en af siderne i 5-kanten er 5″ lang.

Materialer:

Den grå karton er vist nok playcut og glimmerkartonen til toppen er af ukendt oprindelse.

2 comments

 1. Jeg er lidt vild med den og er igang med at lave en, men kan ikke rigtig greje bunden for den side hvor den trekant som er åbningen skal sættes på er mere end de 5 inch. Har du ændret målene på bunden så den bedre passer? Synes også den første du har lavet er fin og der kan jo være en del indeni 🙂

  1. Hej Gurli.
   Den første jeg lavede, satte jeg den enlige trekant på første, og så resten, og da bunden ikke helt passede, så måtte jeg klippe til med en saks.
   Da jeg lavede nummer 2, brugte jeg Silhouette studio. Her lavede jeg en 5 kant, og en linje jeg målte til at være 5″. Så justerede jeg størrelsen på 5-kanten så en af siderne svarede til længden på 5″ linjen. Derefter skar jeg 5-kanten ud. Så til den grå passede bunden perfekt.

   Jeg har opdateret blogindlæget med en PDF-fil på min bund. hvis du printer den ud og bruger den som skabelon, så husk lige at kontrollere at siden et 5″ i 5-kanten, inden du bruger den som skabelon.
   Hilsen
   Ann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793