Jule(pap)træ

På mit arbejde har vi tradition om der bliver trukket lod om en gave hver formiddag i December. Det betyder at i slutningen af November skal vi hver i sær finde en lille ting til gave. Da budgettet ikke tillader de store armbevægelser, så bliver der lagt kræfter i indpakningen.

Min gave er af tvivlsom kvalitet, men indpakningen skulle da ikke skræmme dagens vinder væk, når de må vælge pakke.

Jeg fandt en tutorial hos Ann Melvin på YouTube, hvor hun havde lavet en stor version, og denne størrelse. Jeg fulgte hendes tutorial, men fik visse udfordringer med geometrien, så denne indpakning er ikke 100% i de rette vinkler, men hvis du kan se det på billederne, har du et virkeligt godt øjemål 🙂

Den ene af siderne kan lukke ned, så man kan komme ind i æsken, til gaven. og er man lidt juleglad, kan den efterfølgende stå til pynt.

Toppen er også en smule udfordret, men når bunden halter i geometrien, så kommer toppen også til det. Øverst er 3 snefnug sat sammen, så de fungerer som håndtag, så man kan løfte den grønne top, der fungerer som lukkemekanisme.

Billedet er taget lige efter snefnuggene er sat på, så de måtte have lidt klemmer så de kunne sidde pænt, når limen var tør

Det lykkedes at fange lidt dagslys, inden den blev afleveret, så man bedre kan se det færdige projekt.

Til sidst fik lågen der kan åbnes en “God jul”. Jeg kunne godt have monteret meget mere pynt på, med da det er en meget blandet afdeling jeg er i, er den holdt lidt mere neutral.

Den er ny prøvet, og jeg tror vejledningen er nogenlunde, men den var ikke præcis nok til mit første forsøg. Jeg har lavet skærefiler på Silhouette til det næste forsøg, så det kan være i får en mere at se, i løbet af måneden.

Hilsen Ann

Materialer:

Ialt har jeg brugt 2 stykker 12″x12″ karton til den grønne base, og 10 stykker 6″x6″ mønsterpapir (der er mønsterpapir på siderne inde og ude). Basen kan også laves af 3 stykker A4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793