Jule(pap)træ

På mit arbejde har vi tradition om der bliver trukket lod om en gave hver formiddag i December. Det betyder at i slutningen af November skal vi hver i sær finde en lille ting til gave. Da budgettet ikke tillader de store armbevægelser, så bliver der lagt kræfter i indpakningen.

Min gave er af tvivlsom kvalitet, men indpakningen skulle da ikke skræmme dagens vinder væk, når de må vælge pakke.

Jeg fandt en tutorial hos Ann Melvin på YouTube, hvor hun havde lavet en stor version, og denne størrelse. Jeg fulgte hendes tutorial, men fik visse udfordringer med geometrien, så denne indpakning er ikke 100% i de rette vinkler, men hvis du kan se det på billederne, har du et virkeligt godt øjemål 🙂

Den ene af siderne kan lukke ned, så man kan komme ind i æsken, til gaven. og er man lidt juleglad, kan den efterfølgende stå til pynt.

Toppen er også en smule udfordret, men når bunden halter i geometrien, så kommer toppen også til det. Øverst er 3 snefnug sat sammen, så de fungerer som håndtag, så man kan løfte den grønne top, der fungerer som lukkemekanisme.

Billedet er taget lige efter snefnuggene er sat på, så de måtte have lidt klemmer så de kunne sidde pænt, når limen var tør

Det lykkedes at fange lidt dagslys, inden den blev afleveret, så man bedre kan se det færdige projekt.

Til sidst fik lågen der kan åbnes en “God jul”. Jeg kunne godt have monteret meget mere pynt på, med da det er en meget blandet afdeling jeg er i, er den holdt lidt mere neutral.

Den er ny prøvet, og jeg tror vejledningen er nogenlunde, men den var ikke præcis nok til mit første forsøg. Jeg har lavet skærefiler på Silhouette til det næste forsøg, så det kan være i får en mere at se, i løbet af måneden.

Hilsen Ann

Materialer:

Ialt har jeg brugt 2 stykker 12″x12″ karton til den grønne base, og 10 stykker 6″x6″ mønsterpapir (der er mønsterpapir på siderne inde og ude). Basen kan også laves af 3 stykker A4.

6 comments

 1. Christina Leth

  Hej Ann
  Vil gerne vide hvor snefnugg die er fra og hvad papir du har brugt til den,
  og hvor god jul die er fra og igen hvor papiret er fra både det røde og hvide.

  1. Snefnugget er ikke en die, det er skåret med en Silhouette Camero. Så det er en fil jeg højst sandsynligt har købt i Silhouette Store.
   Parpiret der er brugt til snefnugget, kan jeg ikke huske hvor er fra, blogindlæget er trodt alt fra sidste år, men jeg kan som udgangspunkt sige at det vejer mindst 200 gram pr m2, og nok nærmere 250g.
   God Jul Dien er fra NHH og har nummer NHHD860, men har et par år på bagen.
   Det røde papir, er metalic karton fra Tonic. Jeg tror farven udgik sidste år, men Tonic har lavet en ny serie i år. Den hvide skygge vil jeg tro at brugt det samme som til snefnuggene, og den let brune imellem er en stump fra restekassen.

 2. Hej Ann
  tak for svar
  Kan du sige hvad filen til snefnug hedder evt.?

  1. Sættet hedder Snowflake layring sæt, men hvis du søger på det, får du rigtig mange muligheder. Jeg prøver med et link, men garanterer ikke for at det rammer helt præcist.

   1. Vi prøver lige linket igen.

     Link til snefnug

    1. Hejsa igen
     Det ligner ikke helt den snefnug… er det den??

     Mvh
     Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793