Herrekort med 6*6 mønsterpapir

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver ved med at komme hjem med yndige og lækre 6 x 6 blogge. Jeg er bare ikke særlig god til at få dem brugt. Men nu har jeg besluttet at det skal der gøres noget ved 🙂
Så i dag har jeg lavet et par herrekort med 6 x 6 papir.

Selve skabelonen er ikke ny. Men man behøver jo ikke altid, at opfinde den dybe tallerken igen. Og skabelonen passer perfekt til de små blogge.

Man starter med en base på 6 x 8 inch. Så skal der scores i 2, 3. 5, og 6 inch på den lange led. 
Og så skal kortet selvfølgelig foldes.

Jeg skærer 0,25 inch af en 6 x 6 side mønsterpapir, vender papiret og skær en stribe på 1,75 inch 2 stk. 0,75 inch og et stk. 1,75 (på kortet med fodboldspilleren har jeg sat den sidste stribe på stykket i midten af kortet).
Målene gælder for begge kort.

På det første kort har jeg brugt 2 stykker papir. Et til pynetpapir og et til at skære “Tillykke”. Jeg skar yderligere 2 stk “Tillykke” og limede dem alle 3 oven på hinanen, det giver lidt ekstra dimention.

På kort nr to er der kun brugt et stykke papir samt lidt rester i sort, blå og hvid. Græsset sværtede jeg med oxide.

God krealyst 🙂

Matrialer:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793