Velkommen til Den Kreative Kælder!

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

Handelsbetingelser

Priser:

Alle angivne priser hos Den Kreative Kælder er i DKK og incl. 25 % moms. 

Generelle betingelser:

 1. Den Kreative Kælder tager forbehold for udsolgte varer samt svigtende leverancer fra underleverandører.

 2. Alle aftaler indgås på dansk.

 3. Er betalingen ikke modtaget senest 8 dage efter bestilling, vil ordren blive slettet.

Betaling:

 • Dankort, Mastercard eller Visaelektron.

 • MobilPay 66 658

 • Bankoverførelse: Handelsbanken, Reg. nr. 6484 Konto nr. 2006724.

 • Offentlige institutioner og private virksomheder kan vælge betaling via EAN-fakturering.

 • Pengene hæves først når varene afsendes.

Levering:
 

 

 

Du vælger selv om  du vil have sendt dine varer som uforsikret Quickbrev eller alm. brev. Du skal dog være opmærksom på, at brevet ikke er forsikret eller sporbar og sendes på dit eget ansvar. Vælger man brev kan det være op til fem dage undervejs. Du kan også vælge pakke med eller uden omdeling, disse sendes med GLS. Det er GLS som vælger nærmeste pakkeshop.

 

Pakker uden omdeling sendes fra 45,00 kr.

Pakker med omdeling sendes fra 67,00 kr.

Emballage, pakning og administration betaler Den Kreative Kælder.


Den Kreative Kælder sørger for levering af breve med Post Danmark og pakker med GLS til modtager. Varerne afsendes 1-5 hverdage efter indbetaling er registreret, såfremt ingen af varerne er i restordre, hvorved afsendelsen kan blive forlænget. Hvis en vare er i restordre eller udsolgt, vil Den Kreative Kælder altid kontakte dig inden afsendelse. Ønskes en speciel leveringsdato skal dette skrives ved bestilling. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Den Kreative Kælder kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af decideret udeblevne postpakker, fremsender Den Kreative Kælder naturligvis en ny leverance uden beregning eller refunderer beløbet, såfremt dele af ordren er udsolgt.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Den Kreative Kælder tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 

Hvis du er berettiget til gratis porto gælder dette kun i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) og ordren bliver sendt som brev eller pakke.

Der leveres til andre EU-lande end Danmark, hvis du sender en e-mail i forvejen, så Den Kreative Kælder kan oplyse om evt. portopriser.

Reklamationsret

 

Den Kreative Kælder yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Den Kreative Kælder indenfor rimelig tid og senest 2 måneder efter opdagelse af fejlen. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Den Kreative Kælder returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 

Reklamation og varereturnering: 
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

VJ-Bogføring & Kontorservice v/Vivi Jakobsen, Den Kreative Kælder

v/Vivi Jakobsen
Karmstensvej 4
3650 Ølstykke

Cvr.nr. 18043793

Tlf. Vivi 21 75 28 99


E-mail: denkreativekaelder@gmail.com


Varereturnering skal foregå til adressen Drosselvej 28, 3650 Ølstykke - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. 

Refusion: 
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Den Kreative Kælder I/S har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret:

 

 • Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til porto og returnering skal du selv afholde. 

  Bemærk: Vi forventer, at du returnerer eventuelle varer så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter, at du har givet os besked herom.

  Bemærk: Du kan risikere at miste beløbet helt eller delvist, hvis:
  Det er tydeligt, at varen/varerne har været brugt. 
  Varen/varerne er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den/dem. 
  Du har anvendt varen/varerne ud over, hvad der var nødvendigt for at konstatere varens/varernes beskaffenhed, egenskaber og funktionalitet.

Fortrolighedspolitik:

 

 • Ingen personlige oplysninger der registreres på Den Kreative Kælder, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Den Kreative Kælder

  I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem
  Webshopsystemet. 

  Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

  Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. 

  Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

  Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
   

© 2015 Den Kreative Kælder - Cvr nr. 18 04 37 93 - Karmstensvej 4 3650 Ølstykke - Mail: denkreativekaelder@gmail.com - Alle rettigheder forbeholdes | Drevet af PR-Gruppen.com