Fødselsdagskort – 100 år

De fleste scrappere, laver fødselsdagskort. Jeg er så heldig at have en i familien der har rundet 100 år.

I den anledning skulle der laves et kort, og da jeg meget gerne ville tilpasse mit kort til modtageren. Så min stikordsliste så sådan ud:

Der skal stå navn og 100 på forsiden
Der skal være høj kontrast. Jo ældre man bliver, jo sværere bliver det at se.

Hun har altid været en dame der er glad for farver, så der skulle være lidt tryk på. Bogstaverne er hvid karton, der er farvet med alkoholtusser. Bare fordi det var nemmere at finde den helt rigtige farve på den måde, og det ikke er så meget der skal bruges.

Da først ideen var der, gik det ret stærkt med at lave kortet. Der er ikke rigtigt gjort noget ved indersiden, da hilsenen vil blive printet ud og sat ind (igen for at der er høj kontrast, og modtageren selv kan læse kortet).

Der er ikke så meget teknik i kortet, men mere en beskrivelse af nogle af de overvejelser jeg gør mig, når jeg laver et kort til en specifik person eller begivenhed.

Sommerscrapper du?

Hilsen
Ann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793