Flere sommerfugle

Når jeg går i gang med at lave sommerfuglekort, er et sjældent nok.

Sommerfuglene er stemplet på samme farve karton som rammen er skåret ud af, og de er limet sammen og de har fat i rammen. Teksten er enten NHH digitalstempel, eller et jeg selv har lavet.

Resterne fra et kort dagen inden

Dagen inden det grønne kort havde jeg lavet et specialkort med noget gammelt mønsterpapir fra BoBunny, så da en af resterne passede godt ind, blev den brugt her.

Helt enkelt

Det pink kort ser desværre lidt trist ud på billede. Rammen, det lyserøde område og sommerfuglene er hævet, og der ligger et pink metalkarton nedenunder.

Kort med glimmer er en større oplevelse når man selv ser det

Det blå kort er lige som de andre lavet med sommerfugle der har fat i en ramme. Den udskårne Tillykketekst, er i 3 lag, og efterfølgende heatembosset med klar heatembossing, for ellers faldt den lidt for meget sammen med glimmerkartonen.

Tilblivelsen:

Denne gang har jeg stemplet sommerfuglene og farvelagt dem.

Farvelagt sommerfugle

Da jeg ikke selv synes jeg er den store farvelægger er jeg ret glad for stempler som disse, da de ikke kræver et hav af farver og man kan stemple dem på farvet karton, så man får den ene farve fra kartonen.

De Rosa og lilla sommerfugle er farvet med 3 farvetoner (+ brun til kroppen), og de blå og grønne der der brugt 4-6 farvetoner (+ brun til kroppen). Jeg kunne godt have brugt færre farver, men nu var de tilgængelige, og jeg overvejede også om farveblyanterne skulle frem, men det nåede de ikke.

Udklippede sommerfugle

Heldigvis var der en god film i TV, så der blev lige så stille klippet sommerfugle ud undervejs. Nogle er klippet med en lille kant, og andre er klippet lige på stregen, og har derved også mistet følehornene. Hvis man klipper lige på stregen, kan det give et bedre helhedsbillede, hvis man efterfølgende enten sværter kanten, eller lader en tusch følge kanten rundt.

Undervejs havde jeg et par svage aftryk, men det kan nemt fikses med en fine liner.

Følehornene var ikke sammenhængende inden fine lineren hjalp til

Efter sommerfuglene var klippet ud, var det bare om at komme i gang med at lave kort. Undtagen det blå kort, så kunne man vente med at komme en passende tekst på, indtil man ved hvad man skal bruge det til.

Materialer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793