December banker på.

Så banker december på døren, og det er tid til ”December Daily”

Jeg har læst mig frem til at ”December Daily” eller” December dag for dag” er opstået for at skabe et lille pusterum med kreative sysler i december, som for mange er en travl tid. Lige noget for mig tænkte jeg – og nu er jeg i gang. Jeg har valgt at bruge Elisabeth Craft Essential planer – der er så mange muligheder i deres dies. Men man kan jo heldigvis bruge lige det system man bedst kan lide.

Jeg har på forhånd skåret tallene ud fra 1 til 24, og har også lavet noget pynt. Papiret er  en serie fra Maya design, og jeg har købt både pakken i 30 x 30 og den lille blog i 6×6, man skulle jo nødig gå ned på papir – og resterne kan bruges til julekort og til og fra kort. Derudover forventer jeg at bruge rester (som jeg jo altid har) og jeg har fundet jule dies og stempler frem fra skabet.

Min første side er ganske simpel. Jeg har klippet nissen ud af arket og tilføjet en overskrift samt årstal.

På næste side har jeg valgt at lave en lomme. Jeg regner jo med at lave en side hver dag, så derfor tænkte jeg at det var smart at have et sted til huskesedler.

Hvis I har lyst til at være med til ”December Daily”, så håber jeg at I vil lægge billeder op på vores facebook side, så vi kan inspirerer hinanden.

Med ønsket om en hyggelig december

Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793