CAS – del 2

CAS er min mest foretrukne stilarter, så i slipper ikke for mere. I CAS er udtrykket enkelt og ofte effektfuldt. Dette kort er lige på grænsen om det virkelig er CAS elle ej. Selvom det er enkelt i sit udtryk er det langtfra hurtigt eller billigt.

Jeg har flere gange set andre eksempler på kortet, men jeg har altid synes de er startet den forkerte vej, så her kommer min køreplan, og jeg er vældig tilfreds med resultatet.

Jeg er startet med en grå base i A6, og har brugt en die, til skabelon, for at lave en nogenlunde skabelon til hvordan mit færdige motiv skal se ud. Tryk ikke for hårdt, da det skal viskes ud igen.

Sørg for at have godt med Enamel Dots ved hånden for der går mange til.

Så når vi til hvor jeg gør det på min måde, jeg er startet i midten med store dots, og så arbejder jeg ud mod skitsestregen, for at få en kugle.

Der var lige nøjagtig nok, godt jeg ikke valgte en større die. Så er det tid til at viske blyantsstregen ud. giv dig god tid, og husk at sætte de Enamel Dots på plads, som følger med viskelæderet.

Til sidst har jeg lavet en sløjfe (det måtte googles), og en ophængningstråd med en hvid gelpen. Som det kan ses, måtte viskelæderet en tur mere forbi.

Det er hverken et hurtigt eller billigt kort, men det er super flot.

Hilsen Ann

Materialer:

Jeg er muligvis løbet med det sidste af det hvide bånd, men der er alternativer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793