Kort til kassen

Med udgangspunkt i Den seneste papirserie fra Simple and Basic, med det alkohol ink inspirerede papir, er det blevet til en serie kort.

Fordelen ved at være scrapper, er at man sagtens kan lave noget på tværs af producenter, så her har jeg kombineret en varer fra danske designere.

Der er ikke så meget teknik, men lidt mere resteinspiration.

Da jeg først kiggede på serien, kunne jeg ikke lade være med at tænke på at jeg synes den kunne egne sig godt til kondolence kort.

De første 2 kort er ikke så store, men kan let gå til en buket eller en æske chokolade. Og har de behov for en tekst, kan til tilføjes, når man skal give kortet.

De næste kort er “2 for 1”, dvs. det er et designark der er delt på midten, men da kortene vender i hver sin retning, får man 2 kort der ligner hinanden.

Lilla er klart den farve jeg vender tilbage til igen og igen. Baggrundsdien fra “Made with love” er rigtig sød, og sætter lidt gang i baggrunden, hvor de 2 mindre stykker designark ellers ville ligge og virke lidt ensomme.

Layoutet til dette kort har jeg fra en kortskitse, men den fungerer rigtig godt sammen med mindre stykker designpapir. Igen har jeg fået lov til at bruge ikke færre end 3 mærker, på dette forholdsvis simple kort.

Lige til dette kort, løb jeg ind i at jeg havde ikke en farve karton lige ved hånden, i den helt rigtige farvetone, til matten. Heldigvis kan man ofte komme langt med hvid karton og enten stempelsværte eller som her med tusser.

Det sidste kort, er et hvert kameras mareridt. Striberne er grå og sølv, labelen bag tillykke er blank sølv. Det ser godt ud i virkeligheden, men er nærmest umuligt at tage et godt billede af, desværre.

om et par uger kommer der et indlæg om hvad jeg startede med at bruge denne papirserie til, inden der blev lavet kort af noget af det overskydende designpapir.

Håber der var lidt ideer til dine egne sommerkort.
Hilsen
Ann

Materialer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Valgfri fragt

Vælg selv din leveringsmetode

14 dages returret

Pengene-tilbage-garanti

Stort udvalg

Vi har over 7000 varer på lager

100% sikker betaling

SSL sikret og krypteret via ePay

© Den Kreative Kælder 2021
CVR 18043793